Easy access (bet now):

League of Legends Starcraft2 Dota2 Heroes Of The Storm Counter Strike Global Offensive OverWatch HearthStone Fortnite

Sats på Fortnite, Battle Royale

Dette spillet av Epic Games har oppnådd stor suksess siden beta utgivelsen i 2017. Fortnite på campaign modus har tiltrukket et stort antall YouTube brukere, men det er Battle Royale versjinen med 100 spillere, både individuelle og lag, som skaper mest interesse. Det er faktisk sant at de største esport spillerne og lag har blitt fenget av dette spillet på grunn av konkurranse og at det er fascinerende, populært og vanedannende.

Hvorfor er spillet så popoulært?

Fortnite er en del av en serie spill som tiltrak fans med en gang som inkluderer H1Z1 og PUBG. Eldre fans av MMO FPS som hadde blitt litt lei av Counter Strike eller Call of Duty serien begynte å spille mer spennende spill som Overwatch. Fortnite tilbyr noe nytt til sjangerenmed komplisert og morsomt gameplay.

Spillet surfer på bølgen av popularitet som ble skapt av Battle Royale, et stort stadion der spillere må drepe hverandre med gjenstander som finnes der. Det er ganske likt filmen som kom ut i 2000 der tenåringer måtte drepe hverandre eller samarbeide for å kunne overleve i en post-apokalyptisk verden. Men der er ingen samarbeid her, eller lag, så det er jevnt fra begynnelsen. Med en hakke kan du ødelegge , drepe eller bygge. Viktigst av alt trenger du å finne et våpen raskt og begynne å fjerner dine fiender for å overleve mens andre gjør det samme. Det hele fortsetter frem til det er kun en spiller som gjenstår.

Noe annet å vurdereer at Fortnite er helt gratis og viser respekt for spillerne ved å ikke være pay to win. Skins eller pakkene du kan kjøpe har ingen innflytelse på spillet. Dine ferdigheter og din kunnskap er alt som kan hjelpe deg til å vinne dette spillet.

Et spill som er laget for esport?

Individuelle spillene er raske og det kan bli vanskelig for nye spillere. Det er mye morsommere å se på mens de profesjonelle spiller enn å gjøre det selv. Fortnite er vanedannende og populært. En annen ting som er bra er at det ikke er kun tigjengelig for PC og kan spilles på mange forskjellige spillkonsoller. Manger streamere og YouTube brukere har hjulpet til å gjøre dett spillet populært og det forandrer seg mye og ofte.
Det at du kan både ødelegge og bygge gjør det umiddelbart spennende. Alle campers og aggressive spillere blir straffet. Spillerne trenger ferdigheter i flere områder og flere strategier er mulige. Det er mye som kan skift kartets balanse (kister, ressurser, osv.) men også våpen. Dette spillet fostrer konkurranse.
Når det blir spilt med lag er spillet helt annerledes fordi det girlaget muligheten til å støtte et lagmedlem på land ved å gi dem ammunisjon eller bandasjer hvis de havner i trøbbel. Det er det som gjør esport så fantastisk og verdt fordi spillere kan havne i dramatiske hendelser med mange vendinger og overraskelser.

Hvor kan man satse på Fortnite?

Hvis du vil oppleve ekte spenning ved å satse ekte penger på konkurranser der du kan utfordre ditt favoritt esport lag, logg deg på en av følgende plattformene (listen blir regelmessig oppdatert).

Ranking Name Bet
1 Go
2 Go

For fornøyelsen av øyneneVi inviterer deg til å se på listen over esport betting nettsider
Eller gå tilbake til listen over esport spill.

ESports betting portal - ©2019 -